Известие

Collapse
No announcement yet.

Супер дупер якия салон за 156ца!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Супер дупер якия салон за 156ца!

http://news.automedia.bg/images/news...omeo-159-4.jpg

Колеги незнам за вас, ама като го видях направо се влюбих. Комбинацията от кожа и велур е супер добра.

Интересно ми е дали може да се направи подобна изработка за 156-ца? Този на снимката е за бъдещата версия на 159.
    Alfa Romeo 156 2.0TS
    Alfa Romeo 156 1.6TS - ex.

Може всичко може с пари, но незнам какво му харесваш...
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

страааашен е
      Фиат 1.4 DGT 1990г. , Алфа Ромео 156 2.0 TS 2000г. ....

Comment

Арен е, но не е за мърлячи........
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от flame2009bg Покажи съобщение
          Интересно ми е дали може да се направи подобна изработка за 156-ца? Този на снимката е за бъдещата версия на 159.
          Може колега, даже наскоро мярках някъде подобна обява, само че.........май ще трябва да платиш още една кола
          Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
          Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
          Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
          Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

при малко по-голямо вглеждане ми праи впечатление че салона е за 159 на за 156 но тва не му пречи да е готин което ме подсеща за те тая снимка която според мене е изключително красива
            Attached Files
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение
              при малко по-голямо вглеждане ми праи впечатление че салона е за 159 на за 156 но тва не му пречи да е готин което ме подсеща за те тая снимка която според мене е изключително красива
              Такъв салон съм виждал на Кросвагон Q4
              И на мен бежавата кожа ми харесва много и затова си купих Алфа-та
              sigpic

Comment

[QUOTE=Ladjov;727307]при малко по-голямо вглеждане ми праи впечатление че салона е за 159 на за 156 но тва не му пречи да е готин което ме подсеща за те тая снимка която според мене е изключително красива [/QUOT
                това на снимката си е чисто 156

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

В Ауто билд четох за една фирма в София, която изработва всякакви кожени салони и украси за автомобили, много добре изглеждат, дизайнерът е с едно немско име и първо мислех, че не става дума за България, като гледах и автомобилите, които бяха снимани.Гледам и в други броеве си има рекламно каре, около 2000 лв май излиза цял салон, но пък който го тегли може да си поръча по негова идея каквото си иска.
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Аз съм си фен на такива светли салони, ама ако живея някъде по ривиерата, или централна, южна Франция. Тук у нас има гадна гнусна кална зима и един такъв салон, дори за пазещ детайлист като мен ще е ад за поддръжка.
                    Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Колеги мисля че тук може да направят нещо по въпроса.
                      http://www.avtointerior.com/

Comment

..Прекрасен е салона...само да имаш нерви да го поддържаш
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS 16v 120 hp 99г.
                        Una bella macchina!
                        Alfa Romeo 156 1.8 TS 146hp 98г.
                        Furiosa

Comment

Аз преди време се бях навил на подобно нещо, но поради липса на финанси си останах с само с корите за вратите. Което ме подсеща че ако има някой ентусиаст и мераклия може да се разберем нещо.
                          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Скоро си подновявах седлаките в алфата, дадох близо 400 лв, но стана като нов. Утре ще наснимам, поддръжката е лесна...ма трябва да се пази иначе съм мн фен на кожени салони, табло от кожа, тавана например и така!
                            sigpic
                            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Незнам това за жълтата кожа е много красиво ама не се ли цапа много . За мене компромисният вариант е черният салон с оранжевите прибори .
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                              sigpic

Comment

Working...
                              X